De aanschaf van een nieuwe dakbedekking wordt regelmatig door mensen uitgesteld. Ze vinden het zonde om geld uit te geven aan iets dat je doorgaans niet ziet. En bovendien zijn ze in de veronderstelling dat een nieuwe dakbedekking heel kostbaar is. Maar is dat eigenlijk wel zo? Een dakbedekking die is gemaakt van EPDM is niet duur. Deze dakbedekkingssoort heeft namelijk een hele lange levensduur en is bovendien goedkoop om aan te brengen. 

EPDM voor woningen, schuren en garages

De aanschaf van een nieuwe dakbedekking betreft altijd een serieuze investering. Je wilt daarom daadwerkelijk waar krijgen voor je geld. En dat is iets dat je bij een EPDM dakbedekking zeker kunt verwachten. EPDM folie is bestand tegen alle weersomstandigheden. De weerbaarheid is hoog en de dakbedekking gaat daardoor erg lang mee. De aanschaf van een EPDM dakbedekking is dus een slimme investering voor nu en voor later. Bovendien is een EPDM dakbedekking heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft voor de plaatsing van deze dakbedekkingssoort namelijk geen dakdekkers met branders in te huren. Jij kunt eenvoudig zelf jouw dakbedekking vastlijmen op het dak. Dus zoek je een nieuwe dakbedekking voor op jouw woning? Of wil je het dak van jouw schuur of garage opnieuw bekleden? Kies dan voor EPDM. 

Maak het jezelf makkelijk met het EPDM pakket

Dat je een EPDM dakbedekking zelf kunt bevestigen is heel plezierig. Je kunt zo aanzienlijk op de kosten besparen, je hoeft namelijk geen professionele dakdekkers in te huren. Maar hoe moet je een EPDM dak dan zelf bevestigen? Eenieder kan een EPDM dakbedekking aanbrengen, mits men over het juiste materieel beschikt. Wil je jouw dakbedekking graag zelf aanbrengen? Maar ben je bang dat je het verkeerde materieel gebruikt? Of ben je bang dat je ergens op mispakt? Schaf dan het EPDM pakket aan. Dit pakket is onder andere voorzien van de EPDM kit en de verschillende soorten EPDM lijm. Met dit pakket in je bezit, is de plaatsing van de dakbedekking heel eenvoudig. 

Plaatsing van EPDM op diverse materialen

De voordelen van een EPDM dakbedekking zijn groot. Je vraagt je hierdoor wellicht af of jij deze voordelen ook kunt genieten. Is een EPDM dakbedekking wel geschikt voor jouw type dak? Het antwoord is waarschijnlijk ja. Je kunt deze dakbedekkingssoort namelijk op tal van verschillende soorten ondergronden aanbrengen. Van hout tot beton en speciale isolatieplaten. De toepassingsmogelijkheden voor een EPDM dakbedekking zijn eindeloos. Wil jij naar de toekomst toe graag investeren in duurzaamheid? Ben jij voornemens om zonnepanelen aan te schaffen? Dan is dat geen probleem bij deze dakbedekkingssoort. Een EPDM dakbedekking is voordelig op heel veel vlakken.